Collega's
aan het woord

Nieuwsgierigheid en onze sterke publieke betrokkenheid vormen het uitgangspunt bij alles wat wij doen. Wij helpen semipublieke organisaties bij het halen van hun maatschappelijke doelen. Dit doen wij door bij te dragen aan nieuwe perspectieven en passende antwoorden op de bestuurlijke vragen van deze tijd. Dat doen we vanuit brede, inhoudelijke deskundigheid en met veel energie en plezier.
Video afspelen

Onderwijskundig advies

Video afspelen

Organisatorisch advies

Onze openstaande
vacature

Heb jij net als wij een passie voor maatschappelijke vraagstukken en ga jij graag aan de slag met complexe puzzels binnen het onderwijs, kinderopvang, jeugdzorg, sociaal domein of maatschappelijk vastgoed?
Min. 32 uur
Senior
Ben jij een enthousiaste, nieuwsgierige en ambitieuze junior adviseur die graag werkt in teamverband?
Min. 32 uur
Junior

Een kijkje
bij ons binnen

Wij werken in een ruim opgezet en licht kantoor met genoeg faciliteiten voor een ontspannen werkdag. De sfeer op het kantoor is een mix van ondernemen, no-nonsense, expertise en ontspanning. Vanaf 1 juli 2024 verhuizen wij naar ons gloednieuwe kantoor aan de Orteliuslaan 1051 in Utrecht.

Waarom werken bij

Dynamisch

Een werkdag bij SvRK is ontzettend dynamisch. Onze opdrachtgevers bevinden zich door heel het land wat ervoor zorgt dat je vaak onderweg bent, maar dit ook afwisselt met videocalls, het voorbereiden van onderzoeken en presentaties en het schrijven van rapportages. Dit in een team met leuke en enthousiaste collega’s op kantoor of vanuit huis.

Samenwerken

Samenwerken zit in onze cultuur: tussen collega’s, met associés en vooral met onze opdrachtgevers. Complexe vraagstukken vragen om discipline overstijgende samenwerking. Daarom vormen wij bij iedere opdracht een team met experts van SvRK en de opdrachtgever. Er is een vaste samenwerking met de juristen en advocaten van Streefkerk Onderwijsrecht.

Groei en ontwikkeling

Het kantoor bestaat sinds 2021 en is groeiende. Er is veel aandacht voor de persoonlijke groei van onze mensen en je hebt alle ruimte om bij te dragen aan de ontwikkeling van kantoor als geheel.

Landelijk werkzaam

We zijn gevestigd aan de Schenkkade 50 in Den Haag, op loopafstand van de stations Den Haag CS en Den Haag Laan van NOI. Vanaf 1 juli 2024 verhuizen wij naar ons gloednieuwe kantoor aan de Orteliuslaan 1051 in Utrecht. Onze opdrachtgevers bevinden zich door heel het land.

We horen
graag van je

Kunnen wij je ergens mee helpen of heb je vragen? Stuur gerust een mail of bel ons op.

+31 70 800 2009

SvRK

Schenkkade 50 K
2595 AR Den Haag

070 – 8002009
info@svrk.nl