Senior adviseur

Heb jij net als wij een passie voor maatschappelijke vraagstukken en ga jij graag aan de slag met complexe puzzels binnen het onderwijs, kinderopvang, jeugdzorg, sociaal domein of maatschappelijk vastgoed? Dan is de rol van Senior Adviseur bij SvRK wellicht iets voor jou.

Als Senior Adviseur van SvRK ben je betrokken bij opgaven in de publieke sector, zo ben je in je werk altijd van toegevoegde waarde. Ondernemerschap, nieuwsgierigheid, maatschappelijke betrokkenheid en samenwerkingsvaardigheid vormen de basis van je adviesvaardigheden. Met opdrachtgevers en gedreven collega’s werk je in teamverband aan vernieuwende oplossingen.

Wie zijn wij?

Wij zijn een jonge en ambitieuze adviesorganisatie en zetten ons elke dag in voor innovatief, eigentijds en goed onderwijs. We zijn onafhankelijk, vernieuwend en gefocust op de inhoud. Nieuwsgierigheid, energie, plezier en (maatschappelijke) betrokkenheid zijn onze drijfveren. Onze cultuur is open en informeel. Samen werken we elke dag keihard om schoolbesturen en leiders in het onderwijs te voorzien van het beste advies.

De rol van Senior Adviseur

Je komt vast in dienst bij SvRK in de rol van Senior Adviseur, vanuit deze rol leid je externe projecten en voer je deze uit binnen het werkveld van jouw expertise(s). Veel maatschappelijke opgaven overstijgen het werkveld, daarom werk je doorgaans in teams waarin verschillende expertises samenkomen. We verbeteren strategie, beleid en uitvoering. We streven daarbij naar maximale maatschappelijke toegevoegde waarde. Hierbij staat de leefwereld van de inwoner, de leerling en de cliënt (de eindgebruiker) centraal.

Je neemt een krachtig eigen netwerk mee in de non-profitsector: op bestuurlijk- en directieniveau. Je bent in staat om jouw netwerk commercieel te benutten. Je bent een boegbeeld vanuit je expertise en marktkennis. Je beschikt over aantoonbare competenties in één van onze werkvelden, je denkt en handelt vooruit en hebt daarmee een herkenbaar profiel dat bij de uitdagingen van morgen past. Jij krijgt energie van het overdragen van jouw kennis en ervaring aan onze junior adviseurs.

Een dynamische baan

Een werkdag bij SvRK is ontzettend dynamisch. Onze opdrachtgevers bevinden zich door heel het land wat ervoor zorgt dat je vaak onderweg bent, maar dit ook afwisselt met videocalls, het voorbereiden van onderzoeken en presentaties en het schrijven van rapportages. Dit in een team met leuke, gedreven en enthousiaste collega’s op kantoor of vanuit huis. De duur van de projecten variëren van een paar maanden tot een jaar of meer. Ook is het heel gebruikelijk dat je als Senior Adviseur meerdere adviesvraagstukken tegelijkertijd oppakt. Dat maakt geen dag hetzelfde.

Groei en ontwikkeling

SvRK bestaat sinds 2021 en is groeiende. Er is veel aandacht voor de persoonlijke groei van onze mensen. Regelmatig worden er bijeenkomsten georganiseerd voor kennisdeling op actuele en inhoudelijke thema’s en is er aandacht voor je ontwikkeling als Senior Adviseur op het gebied van vaardigheden en kennis. Adviseurs bij SvRK voelen zich verbonden met elkaar, met SvRK, het adviesvak en de publieke sector. Als Senior Adviseur heb je alle ruimte om bij te dragen aan de ontwikkeling van ons kantoor als geheel. Dit doe je via publicaties, blogs of als spreker op diverse podia.

Bekijk onderstaande criteria. Sluiten deze aan op jouw profiel?

  • Je bent ondernemend en hebt zelfkennis.
  • Je hebt academisch werk- en denkniveau.
  • Je bezit aantoonbare competenties op een van onze werkvelden.
  • Je hebt een herkenbaar inhoudelijk expertiseprofiel.
  • Je hebt een krachtig netwerk in de non-profitsector, op bestuurlijk en/of directieniveau.
  • Je hebt sterke acquisitievaardigheden.
  • Je bent pragmatisch ingesteld.
  • Je bent nieuwsgierigheid en hebt veel energie.
  • Je hebt tenminste 6 jaar advieservaring.

Interesse?

Wil jij meer weten over de functie, laagdrempelig verkennen of wij een match zijn? Neem dan per mail of telefonisch contact op met Nicole van Rens: vanrens@svrk.nl / 06 13 60 57 52

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Solliciteer direct

Neem dan contact op met ons via info@svrk.nl of bel ons op 070 – 800 2009

Solliciteren doe je door een motivatiebrief (maximaal twee A4), een CV (maximaal één A4), je meest recente cijferlijst en maximaal één aanbevelingsbrief te sturen.

SvRK

Orteliuslaan 1051  
3528 BE Utrecht

070 – 8002009
info@svrk.nl