Jochem Streefkerk

Nieuwsgierig en oplossingsgericht: Jochem beweegt zich op verschillende vlakken in het publieke en semipublieke domein. Hij is in staat om complexe vraagstukken terug te brengen tot duidelijke beslispunten en belangenafwegingen. Daarbij treedt hij op als adviseur in uiteenlopende trajecten: van de praktische inrichting van een lokale samenwerking tot de onderbouwing en begeleiding van strategische besluitvorming en samenwerking. 

Jochem is telkens gericht op werkbare, duurzame uitkomsten. Het samenbrengen van (soms schijnbaar) tegengestelde belangen is een van zijn sterke punten. Dat komt met regelmaat van pas in de begeleiding van samenwerkende organisaties, maar ook interne evaluaties en de (her)inrichting van governance zijn daarmee gebaat.

Naast zijn werkzaamheden voor SvRK is Jochem werkzaam als fractievoorzitter (PvdA Leidschendam-Voorburg) en advocaat (Streefkerk Onderwijsrecht). Zijn expertise en ervaring in verschillende rollen zet hij in als adviseur en sparringpartner voor uiteenlopende organisaties in het publieke en semipublieke domein.

SvRK

Orteliuslaan 1051  
3528 BE Utrecht

070 – 8002009
info@svrk.nl