Ebony Hodgson

Enthousiast en leergierig: Ebony werkt als junior adviseur mee aan vraagstukken op het vlak van onderwijskwaliteit en bestuurlijke samenwerking. De komende jaren wil zij haar kennis op dit vlak vergroten en zich ontwikkelen in haar rol als adviseur.

Ebony heeft een achtergrond in het onderwijs. Na het behalen van een diploma aan de Academisch Pabo heeft zij op verschillende scholen ervaring opgedaan als leerkracht. Vanuit leergierigheid is zij naast haar baan als leerkracht een vervolgstudie gestart: Een Engelstalige master in Educational Science. Haar master heeft zij afgerond met een onderzoek naar de invloed van etniciteit op de zelfredzaamheid en studieresultaten van studenten.

Na haar studie heeft Ebony meegewerkt aan diverse landelijke onderwijskundige projecten. Ook heeft zij eerste ervaringen opgedaan in het begeleiden van verandertrajecten in het onderwijs.

Haar opgedane onderwijskundige kennis en ervaringen, onderzoekende houding en enthousiasme komen goed van pas bij de vraagstukken waar SvRK zich mee bezighoudt.  

SvRK

Schenkkade 50 K
2595 AR Den Haag

070 – 8002009
info@svrk.nl