1 november 2023: symposium Passend Onderwijs

Op 1 november 2023 tussen 12.30u en 17.00u in Den Haag organiseren SvRK en Streefkerk Onderwijsrecht een mini-symposium over Passend Onderwijs. We bieden een programma aan met verschillende onderwerpen, gericht op directeuren, bestuurders en toezichthouders van samenwerkingsverbanden en schoolorganisaties.

De middag zal worden geopend door Paul Zoontjens (voormalig hoogleraar Onderwijsrecht aan Tilburg University) en onze experts verzorgen diverse workshops over actuele onderwerpen:

  • Inclusief onderwijs – Welke vraagstukken brengt interprofessionele samenwerking tussen onderwijs, opvang en zorg met zich mee?
  • Actualiteiten bekostiging – Er is een verevening aangekondigd tussen vermogende en niet-vermogende samenwerkingsverbanden. Hoe pakt dit uit en wat is er tegen te doen?
  • Governance – Wijzigingen in wet- en regelgeving zijn (opnieuw) uitgesteld. We gaan in op de bestuurlijke dynamieken binnen samenwerkingsverbanden.
  • Actualiteiten toelaatbaarheidsverklaring – Wat betekent het om onafhankelijke deskundigheid te organiseren bij de totstandkoming van een toelaatbaarheidsverklaring? En hoe kan zorvuldige besluitvorming worden geborgd?

Via deze link kunt een voorinschrijving doen. Met een voorinschrijving bent u in ieder geval verzekerd van deelname en wordt u op de hoogte gehouden van verdere aankondigingen. Wij nodigen u van harte uit! Houdt u de datum alvast vrij?

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

SvRK

Schenkkade 50 K
2595 AR Den Haag

070 – 8002009
info@svrk.nl